Hastrup Coaching & Psykoterapi

Samtaleterapi i et trygt og tillidsfuldt rum

Testimonials

Jeg har gået til coaching hos Karen i en periode hvor jeg havde brug for guidning til at finde de rigtige veje frem, de rigtige svar og løsninger for mig. Dette hjalp Karen mig med på en meget professionel og respektfuld måde og med en fantastisk hjertevarme og tålmodighed. Karen mødte mig der hvor jeg var og guidede mig ligeså stille frem uden pres og i mit tempo, så jeg kunne følge med. Hun er utrolig respektfuld i sit arbejde og jeg har følt mig støttet hele vejen frem i processen. Jeg havde før gået til coaching og ikke kommet helt ind til kernen, hvilket Karen på en professionel og ydmyg måde fandt ind til efter få gange.

Hun har mange gode og meget brugbare redskaber i sin rygsæk som hun anvender i den rette situation, med stor empati og meget anerkendende med oprigtig forståelse for ens følelser og situation.

Hun er en utrolig sød og imødekommende person, hvor jeg altid har følt mig velkommen og taget godt imod, hvor hun er klar til at lytte og guide og samle trådene for en.

Hun er en fantastisk coach, som jeg til enhver tid varmt vil kunne anbefale andre

Klient hos Hastrup Coaching, kvinde, 40 år.

Selvudviklings rejsen har givet mig nøglen til en dyb indre ro. En ro jeg mærker i mit sind og i den krop jeg er kommet til, at kende så meget bedre. Småbitte fornemmelser i kroppen giver mig svar jeg aldrig før har vidst jeg havde. Jeg finder gode svar, der giver mit liv meningsfylde og gør udfordringer så meget mere overkommelige. Det er glæde og tilfredshed på en måde jeg ikke har prøvet det før

Hastrup coaching - min egen erfaring med det at være klient

Når du sætter ord på hvad coaching har gjort for dig, inspirerer du andre til, at tage vigtige skridt i sit liv.

Tak fordi du vil dele.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
0