Hastrup Coaching & Psykoterapi

Samtaleterapi i et trygt og tillidsfuldt rum

Integral Dynamisk Coaching

Jeg er uddannet ID certified coach og ID Master Coach ved ID Academy i Silkeborg

ved Ole Vadum Dahl.

Speciale linjer i Stress og mindfulness, relationer samt trivsel og sundhed


Hvad er Integral dynamisk coaching ?

ID - Det hele menneske

Mennesket består af ånd, som er det vi tænker. Krop, som er det vi mærker samt sjæl, som det vi oplever som noget der er større end os. Vi kan kalde sjælen det spirituelle hvad enten vi ser det som religion eller vi ser det som noget helt andet. Vi kan ikke adskille disse 3 dele i vores identitet.

I som identitet i det hele ægte holistiske menneske. Et sundt menneske har en sund balance.

Som ID-coach vil jeg arbejde med hele din identitet og den sunde balance. Jeg vil lære dig, at genkende dine reaktionsmønstre både når de starter med det du mærker og påvirker det du tænker eller modsat. Vi vil tage udgangspunkt i den DU er, det DU er i, DINE værdier, ønsker og drømme

ID - Det BEDSTE fra alle retninger

I står for det integrale som udtryk for det inkluderende og samlende. D for dynamisk som det kraftfulde og bevægelige.

Som ID master coach tilhører jeg ikke en bestemt psykologisk retning. ID coachingen inddrager det bedste fra retninger i en spændvidde, der strækker sig fra vestlig psykologi over østlig mystik.

Trods forskellige metoder og teorier har langt de fleste retninger en fælles forståelse for selvudvikling, som kan formuleres i de 7 forandringsprincipper hos ID . Bevidstgørelse, holdningsændring, ansvarliggørelse, kompetenceudvikling, energibalance, integration og selvrealisation. Coaching hos mig vil være en rejse ind i, hen over, i cirkulation - over disse udviklingstrin i din selvudvikling.


Læs mere om ID Academy her

Hvorfor Hastrup Coaching ?

Som din coach vil jeg møde dig i et rum af nærvær, respekt og anerkendelse. Et rum til dybere selvværd, stærkere relationer, mere energi, mere livsglæde.

Jeg giver dig rum; Plads til alle følelser - fra tårer til latter. Alle tanker - fra selvudslettende og opgivende til håbefulde og livgivende. Plads til kropsfornemmelser og sansninger, til spiritualitet og åndelighed. Dér hvor du er - der er det rigtigt for dig, at være. Her tager vi udgangspunkt.


Vi arbejder fra nuet og ind i fremtiden. Fortiden bruger vi til, at kaste lys på mønstre og strategier, kompetencer og ressourcer.


Du indeholder de ressourcer du har brug for. Det vil være min allerstørste vision, at være katalysator for dine indre svar til dig selv.

0