Hastrup Coaching & Psykoterapi

Samtaleterapi i et trygt og tillidsfuldt rum

Hvad er Psykoterapi ?

Hvorfor psykoterapi ?


Ordet psykoterapi er græsk og betyder behandling af psyken. Behandlingen sker som et samtale forløb. I samtalen er det min vigtigste opgave nænsomt at møde den du er, at møde din helt unikke personlighed og dine problemstillinger fra et ærligt og åbent sted. I terapien tror jeg på at du indeholder de svar du har brug for og jeg hjælper dig med at finde dem.

Tanker, følelser, krop og ånd hænger uløseligt sammen. Derfor vil terapien også indeholde øvelser hvor du lærer at forstå og mærke din krop og dens budskaber.


Forskellen på coaching og terapi er følgende; Coaching tager udgangspunkt i nuet og rækker fremad.

Terapi kan det samme på andre måder. Det terapi OGSÅ kan er at bearbejde og hele tidligere sår fra barndom og det levede liv. Ingen går gennem livet uden sår i vores udvikling. Der er derfor ikke noget galt med os når vi søger terapi. Tværtimod er vi selv ansvarlige og tager os selv og vores lykke alvorligt. Coaching og psykoterapi som supplement er rigtigt godt fordi det giver os forskellige muligheder for retning. 


ID - Psykoterapi - Det BEDSTE fra alle retninger


ID står for det integrale, som udtryk for det inkluderendeog samlende. D for dynamisk som det kraftfulde og bevægelige.

Som ID psykoterapeut tilhører jeg ikke en bestemt psykologisk retning. Jeg inddrager det bedste fra retninger i en spændvidde, der strækker sig fra vestlig psykologi over østlig mystik.

Trods forskellige metoder og teorier er der tale om en fælles forståelse for selvudvikling, som kan formuleres i de 7 forandringsprincipper hos ID . Bevidstgørelse, holdningsændring, ansvarliggørelse, kompetenceudvikling, energibalance, integration og selvrealisation. Terapi hos mig vil være en rejse ind i, hen over, i cirkulation - omkring disse udviklingstrin i din selvudvikling.


Mine spørgsmål vil rette sig mod, at du finder de svar du indeholder og ikke vidste, at du havde. I et tillidsfuldt rum vil jeg hjælpe dig med at bearbejde og hele de sår og udfordringer livet har bragt dig. Undervejs vil du opdage, at du ER meget mere end du tror, at du KAN meget mere end du tror.

0