Hastrup Coaching & Psykoterapi

Samtaleterapi i et trygt og tillidsfuldt rum

Hvad er coaching ?

Coaching er en samtale. Det er en metode bygget op omkring spørgsmål, der hjælper dig til at definere og handle på det, du ønsker at ændre i dit liv, og det, du gerne vil opnå. Selv om et ønske eller et behov fylder meget i tankerne, kan der findes et utal af årsager til, at du ikke handler på det. Coaching handler om at finde dine personlige ressourcer og udnytte dem til fulde.

I en coachingsession forholder vi os til nuet, tager afsæt og skaber fokus på nutid og fremtid.

Flytter du dit fokus fra de forhold i dit liv, du ikke kan ændre, kan du pludselig se og handle på det, du kan ændre.

Begrænsninger ændres til muligheder. Du vil opdage, at livet består af uendeligt mange flere muligheder end begrænsninger.

Ordet coach betyder, at være kusk i eget liv. Coachingen forudsætter, at hvert enkelt menneske indeholder de fyldestgørende ressourcer og kompetencer til, at finde svar og veje, der gør dette unikke menneske til kusk i eget liv.

Mine spørgsmål vil rette sig mod, at du finder de svar du indeholder og ikke vidste, at du havde.


Forskellen på coaching og terapi er følgende; Coaching tager udgangspunkt i nuet og rækker fremad. Psykoterapi kan det samme på andre måder. Det terapi OGSÅ kan er at bearbejde og hele tidligere oplevelser fra barndom og det levede liv. Ingen går gennem livet uden sår i vores udvikling. Der er ikke noget galt med os når vi søger terapi. Tværtimod er vi selv ansvarlige og tager os selv og vores lykke alvorligt. 
Coaching og psykoterapi som supplement er rigtigt godt fordi det giver os forskellige muligheder for retning. 


0