Hastrup Coaching & Psykoterapi

Samtaleterapi i et trygt og tillidsfuldt rum

Hvad coaching kan gøre for dig

Lever du sådan som du rigtigt gerne vil det ?

Nedenfor finder du lidt om forskellige situationer hvor coaching kan gøre en afgørende forskel for dig,

  • SELVUDVIKLING og AFKLARING
  • STRESS OG BEHOV FOR INDRE RO
  • RELATIONER
  • UNGE-COACHING
  • ERHVERV. LEDELSES OG MEDARBEJDER COACHING
  • TRIVSEL

Selvudvikling

Mere potentiale. Mere livsglæde.

Hvilken historie fortæller du om dig selv og de andre ?

Ved, at kaste lys på dine fortællinger, forandres de.

Hvor meget af dit potentiale lader du gå op i den blå luft ?

Selvudvikling for dig, der søger et mere autentisk liv. Et liv, hvor du lever i overensstemmelse med dine værdier og dine drømme og ønsker for det gode liv. Måske er det bare småbitte ændringer der skal til.

Stress og behov for indre ro

Ydre ro kommer af indre ro

Ofte ved vi ikke, at vi er stressede.

Måske er du stresset i en grad hvor du har brug for hjælp ? Jeg hjælper dig til, at finde tilbage til indre ro og starte dit liv op i et nyt gear. Vi finder nye måder, at tackle de samme situationer. Måske skal du også foretage et vigtigt valg. Jobskifte, relationer - eller ? Jeg vil med de rette spørgsmål gøre vejen synlig for dig. Du har svarene også når du ikke ved det.

Måske er småstresset blot en tilstand for dig, som ikke gør dig syg, men er en kilde til uro i dit liv.

Kunne du tænke dig, at ro er en følelse og en oplevelse af din virkelighed, der fylder rigtigt meget ? Jeg tager udgangspunkt i din livssituation, så du kan skabe den ro, der er vigtig for dig.

Relationer

Mere trivsel. Mere nærvær. Mere fællesskab

Hvordan har du det med din partner ? Dit barn ? Din kollega ? Hvordan møder du dit medmenneske og hvordan møder det dig ?

Som menneske er vi ikke en "øde ø". Vi har alle behov for, at være en del af et fællesskab og for gode relationer. Vi har alle sammen prøvet, at lave om på andre. Det virker ikke. Stærkere og bedre relationer skaber vi ved først, at se indad i os selv. For herfra må forandringen komme. Med små enkle virkemidler i din bevidsthed om dig selv, dine behov, handle og reaktionsmønstre kan rigtigt meget blive helt anderledes. Du har et valg.

Unge-coaching

Hvem er jeg og hvad vil jeg gerne ?

Er du træt af gode råd ? Jeg behøver ikke give dig gode råd for jeg er sikker på, at du har svarene selv. Nogen gange er svar længe undervejs og af så kringlede veje, at det ikke føles som svar.

Der er rigtigt mange krav og forventninger når man er ung; Forventninger fra sig selv, vennerne, forældre, andre voksne, "samfundet". Det kan være svært, at finde sig selv i alle disse forventninger.

Jeg lytter og stiller spørgsmål i stor tillid og respekt for, at du er OK som den du er. Du går et spændende liv i møde. Det starter NU. Det er der hele tiden.

Erhverv

Karriere og job.

Ledelses-coaching og coaching for alle der ønsker et mere autentisk arbejdsliv/bedre sammenhæng mellem job og fritid.

Hvad er dine dybeste visioner som leder og som medarbejder ? Dine drømme, dine mål og dine ønsker for dit arbejdsliv ? Kender du dit indre kompas ? Hvad fylder dine udfordringer ?

Ved, at sætte lys på det du indeholder kan du transformere dine svage sider til styrke sider. Du kan styrke dit arbejdsliv når det er i overensstemmelse med dine værdier. Jeg vil stille dig de spørgsmål der gør, at du får fokus på hvori de består. Vi vil finde strategier, så du kan mærke dem som et dagligt pejlemærke. Dine udfordringer bliver til muligheder.

Coaching har aldrig kun betydning for den, der coaches. Den coaching der udvikler dig betyder også, at du bliver en bedre leder, en bedre medarbejder og en bedre kollega.

Trivsel

Sygdom, jobskifte, personlig krise, skilsmisse, tvivl, mismod

Der kan være så mange mange grunde til, at vi ikke trives.

Der er vilkår i vores liv som vi ikke kan ændre. Vilkår, som er forskellig for os alle. Når vi tør møde disse vilkår og i stedet se på hvad vi KAN ændre, så viser det sig, at mulighederne altid er tilstede. Vi kan vælge, at finde bedre trivsel. Jeg tror på, at du indeholder de ressourcer du har brug for. Vi starter der hvor du er og bevæger os så langt som du kan og vil.

Vi tager afsæt i nutiden og sætter spor ind i fremtiden

0