Hastrup Coaching & Psykoterapi

Samtaleterapi i et trygt og tillidsfuldt rum

Lidt om mig

Gennem hele mit voksenliv har jeg arbejdet med relationer mellem mennesker heriblandt det enkelte menneskes relation til sig selv. Jeg tager udgangspunkt i det enkelte menneske, som jeg ser som et unikt og værdifuldt individ. Den sammenhæng, der skabes i relationer oplever jeg som afgørende meningsskabende. Det gælder - i forskellige former - i vores professionelle og i vores private liv.


Undervejs har jeg foretaget en selvudviklingsrejse. En rejse, hvor jeg kontinuerligt ser indad fordi jeg mærker det får mig til, at vokse som menneske. Jeg bliver en bedre mor, en bedre leder, en bedre ægtefælle, en dygtigere studerende, et gladere, roligere og mere autentisk menneske- når jeg vokser i og med mig selv. Mit liv giver såre enkelt mere mening. Det jeg er for andre er samtidig mere enkelt - stærkere og mere meningsfyldt.


Min livserfaring er en kuffert af glæder og udfordringer, der har gjort mig til den jeg er. Jeg er taknemmelig for hver eneste udfordring jeg har mødt i mit liv. Vi har et valg. Et valg, hvor vi kan transformere hver eneste øjeblik af smerte til kraft og livsfylde. 


Jeg er kvinde, menneske, mor, ægtefælle, chef, kollega, veninde, nabo, coach, psykoterapeut cand. mag. Jeg vil bruge al min livserfaring, al min faglige viden og indsigt i mødet mellem dig og mig.


I coaching/terapi vil jeg møde dig der hvor du er, tage udgangspunkt i din livssituation, dine ønsker og behov. Et møde jeg ønsker du skal opleve som nærværende og respektfyldt. Jeg tror på dig. Glæder mig til at følge dig på din rejse. 


Min livskuffert

På min egen livsrejse har jeg kombineret den jeg er med det jeg har lært. Jeg holder af, at anvende mine kompetencer kreativt og i utraditionelle sammenhænge

Uddannelse

- Cand. mag. i historie og religionsvidenskab.

Hovedfokus: psykologi, antropologi, sociologi, samfundsfag og den narrative fortælling. Kommunikation og formidling.

Arhus universitet


- ID certified Coach.

ID Academy Silkeborg


- ID master Coach.

Specialelinjer i

Stress/mindfulness

Relationer

Trivsel og transformation

ID Academy Silkeborg


Psykoteraupeut

Linjefag;

Chok og traumer

Transpersonlig

ID Academy Silkeborg/Århus

Efteruddannelse

- Ledelse og administration

- Daglig ledelse og HR

- Fortælling og formidling

- Børn og filosofi

- Sjælesorg og den svære samtale

- Grafik og marketing

Erhvervserfaring

- Adm. direktør (nuværende job)

- Sous-chef

- Udviklingskonsulent

- Sognemedhjælper

- Arkivar-medhjælp

- Pleje af handicappede og ældre.

- Fabriksarbejde

0